Houd het hoofd koel.

Kwalitatieve airco bij uw thuis?

Kies voor een aangename temperatuur.
Wij winden er geen doekjes om.

De ideale airco,
die vinden we samen.

Je volledige huis koelen of alleen enkele specifieke kamers? Voor elke behoefte aan airco werken wij de gepaste oplossing uit. Een lucht – lucht warmtepomp is vandaag de meest energiezuinige airco op de markt. Deze moderne toestellen kunnen niet alleen koelen, op koude dagen nemen ze ook de verwarmingsfunctie op zich.  Zo geniet je op elk moment van een gezond binnenklimaat.

Wij begeleiden u!

Enkele misvattingen.

 • 1. Een airco gebruik je alleen in de zomer
  Een moderne airco is er al lang niet meer alleen om te koelen. Een airco laten plaatsen biedt comfort, het hele jaar door. Een moderne airco biedt niet alleen verkoeling, maar filtert, ontvochtigt en ververst bovendien de lucht. De meeste airco’s kunnen zelfs verwarmen. Een airco biedt dus een heerlijk klimaat in elk jaargetijde.
 • 2. Een airco is duur
  Een airco hoeft helemaal niet duur te zijn. Het is mogelijk om in de zomer een mobiele airconditioning aan te schaffen. Als u een oplossing wilt voor lange termijn is het echter verstandig een kwalitatief goede, vaste airco te kopen. Deze zijn dan wel duurder, maar de afschrijving is een stuk lager. Daarnaast koelt een vaste airco uw ruimte een stuk sneller.
 • 3. Een airco is lelijk
  Een van de grootste misverstanden is dat een airco lelijk is. Een verrijdbare airco kan in de weg staan. Het uiterlijk van een airco is uiteraard smaak afhankelijk. Vaste airco’s worden weggewerkt aan de wand of het plafond. Wilt u iets bijzonders aan de muur? Kies dan voor een design airco.
“Vriendelijk, bekwaam en snelle service!”

– R. Jeurgen

“Topservice met ervaring !”

– G. De Luca

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact op!

  Voornaam *

  Familienaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Straat en nummer*

  Postcode en stad*


  Uw bericht*

  Onze merken

  Interessante artikels.

  Wanneer u zich meer wilt verdiepen in wat wij doen.